Jméno na zdi (rudě svítící)

Jméno na zdi (rudě svítící)

Anotace: Bohužel ten, komu je to určeno, tak ten to nečte, každopádně hlavně pro holky, nepodceňujte se ve vztazích, pak někoho totiž trápíte a bolí to obě strany...

Tak strašně moc
jsem si přála
aby to všechno
byla jen náhoda
vždyť jmen je
přece hromada…



Sny jsi říkal
že jsem Ti ukradla
a pak se na ně
úplně vykašlala
a hodila všechny
do koše…

Odmítáš pít
odmítáš jíst
odmítáš spát
dokud Ti je
zpátky nedám…

Ale teď už je
přece pozdě
vždycky bylo
už ti to nedokážu
stále vysvětlovat…

Minulost si žil sám
a přítomnost
jsi doufal v nás
a já nevím
kdy jsi přišel na to
že budoucnost
patří nám?

Jsi hluchý
a snad i slepý
když říkáš
abych šla ven
jen tak
na procházku…

Ale proč u toho
koukáš do země
a mluvíš tak nějak
jinak než dřív?

Nechci Ti ubližovat
a falešné naděje
jsou zbytečné…

...promiň



Tolik jsem doufala
že je to náhoda
ale ty jsi mi
dnes sám řekl
že to jméno
co svítí rudou
na té zdi
patří jen mně…

Večer ho
půjdu smýt
ale ze sebe
si ho musíš
oškrábat
sám…

(nebo s pomocí
někoho úplně
jiného…)
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Haňulko, k tomu nemám co dodat, je to super.. neumí to vystihnout, však víš jak to myslím:)
teda inmaxi, proč nenapíšeš nějaké dílko? dyť ti to jde:-)

13.09.2007 19:53:00 | Katitek

a já rýmovat neumim,
jsem jen lama, to vím

dílko jsem přelouskal,
nezdá se moc veselé,
píšu koukám kraviny,
jdu zase do prde** :)

13.09.2007 18:55:00 | inmax

Umět
žít naplno
to umí jen láska

Vědět
jak neublížit
ví jen duše krásná

Ale ta duše
asi lásku nepoznala

Nebo to byla
jen ta jedna z mála

13.09.2007 17:15:00 | Coco

možná tenhle svět
točí nám hlavou

spousta citlivých vět
trháme si vzájemně srdce, rukou pravou

13.09.2007 17:09:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí