Anděl

Anděl

Anotace: Můj milý Anděli, kdopak tě teď má?

Mě anděl navštívil včera v noci,
od té doby mě má ve své moci.
Neměl křídla, modlitbu na rtech,
z úst vyšel jen touhy povzdech.
Po vlasech mě něžně pohladil,
vedle mě na postel se posadil.
Oči černé jako eben,
on nabídl mi celý Eden.
Přišel nahý, tak jak byl stvořen,
v chvíli byl ve mně celý vnořen.
My splynuli jsme v jedno oba,
do konce to byla dlouhá doba.
V jeho očích plameny tančily,
pak však společné chvíle skončily.
Poslední polibek mi anděl dal
někdo jiný si ho k sobě povolal.
Autor Erion Fate, 13.09.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí