Hlavně ne sama...

Hlavně ne sama...

Anotace: Ano, tohle vydávám za báseň.. :oD

Jenom tak ležet
(třeba i ve spacáku)
a usínat
(hlavně ne sama)
s čokoládou
(kterou mi včera přines)
a hrnkem čaje
(se spoustou cukru)
šimrat ho vlasama
(po opálený tváři)
a říkat ty strašný blbosti
(o lásce a o nás dvou)
se smíchem ho lehce políbit
(ne, na rty ještě ne)
a s ničím nesrovnávat
(myslet jenom na něj)
a potom konečně usnout
(s jeho rukou kolem pasu)
Autor colorka, 16.09.2007
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: MiaaWei, pejrak, Tymi14, Jats
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tvá tvorba mě velmi zaujala..jen tak dál...

13.01.2008 14:33:00 | mišounek

=)))

25.09.2007 10:52:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí