Pavlínce..............

Pavlínce..............

Anotace: ......................

City,
Tak ty jsem zamknul,
Zamknul snad pevně,
Tam,tam kde jsem usnul,
Usnul tak věrně…

Říkat Miluji tě,
Snad víš,
Jak moc vážím si tě…

Nikdy jsem netušil,
Jak moc to je silné,
Tu lásku já neušil,
O to víc je to smutné…

Je to osud,
Co trápí nás,
Tak moc se trápím dosud,
Tou láskou co je snad v nás….

Pověz,změní se situace,
Nebo jsme u stálého konce…

Na motýlku mi ulétáš,
Mou láskou snad pohrdáš,
Proč lásku svou schováváš,
Jen trápení mi ty tím dáváš…

Nevím co víc povědět,
Jak tvou lásku,
Mám k sobě přimět…

Miluji tě,Pavlínko…
Snad víš jak moc,
Jsi pro mne všecičko….

Možná ti to je směšné,
Někomu to přec,
Bude prospěšné….
Autor Lumen, 16.09.2007
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nadherne vyznani, mas srdicko plne lasky ... je to z basnicky citit... a je to krasne.

16.09.2007 23:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí