Když odchází láska...

Když odchází láska...

Anotace: ....

odchází s podzimem.
Snad první mráz ji spálil.
Ty jsi ji pro mě nezachránil.
Snad vlaštovky, co odlétají
vzali ji s sebou.
Úzkost, až dech se tají.
Co bude s tebou?
Podzimní barvy nevnímám,
všechny se v černou slily.
A city, které v sobě mám
se proměnily.
Autor danav, 20.09.2007
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..když láska odchází je to jakoby člověk umíral ..naštěstí může přijít další

20.09.2007 13:13:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí