Prozatím

Prozatím

Anotace: .

Až opustí
holubi
Markovo náměstí
a utichnou
sirény
panenských střed
vrátím ti pečlivě
všechna tvá souvětí
z límce rtěnku
ze žaludku vřed

až vyblednou
nosy
mimů na Monmartru
a odtančí
Velký Ben
poslední čtvrt
přestanu konečně
s tebou se probouzet
z lopatky vysypu včerejší drť

ale
Prozatím

prozatím nosy jsou opile rudé
holubi v míru modlí se k sirénám

prozatím
pij moji krev
snídej mé maso

smíš

můj Big Ben ještě bije.
Autor Weichtier, 20.09.2007
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Temeraire
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám husí kůži.... moc se mi to líbilo :c)

27.11.2007 17:00:00 | Temeraire

aneb - dokud se zpívá (a básní), ještě se neumřelo... ;)

20.09.2007 20:07:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí