CHTEL ME OPUSTIT

CHTEL ME OPUSTIT

Anotace: chtel me opustit

CHTĚL MĚ OPUSTIT

Myslím,že mě chtěl opustit,
jako kdyby mne nechal v teplé vodě rozpustit.
Ale já na něho budu vzpomínat
a ve snech se s ním budu vídat.

Za dva týdny přišel za mnou
i z velkou omluvou.
Řekl mi:"CHCI TĚ ZPÁTKY
A PROTO JSEM TI PŘINESL SEDMIKRÁSKY"

Řekl mi,že jsem krásná,
jeho jediná láska.
Miluje mě stále víc,
že už nemusím říkat NIC.
Autor , 20.09.2007
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí