Vězení

Vězení

Anotace: Mno... není mi ted zrovna milo, tak jsem napsala tohle. Měl by to vědět..

Nemilosrdný soudce
chtěla jsem se hájit
Pane, já dokážu nevinu!
a můj hlas zanikl v prázdném srdci.

Cizí ruce odvádí mě pryč
temná chodba bez hlasů
jen cela sténá studeným železem
sedím na své pryčně, němá…

Na doživotí zněl verdikt
nezasloužím si žít v záři slunce
nehodna štěstí, zázraků
bachař s hlavu ubrečeného klauna.

Podlaha zbrázděná slovy
stěna pokrytá dotyky
polštář usychá bez polibků
a já sedím na své pryčně, němá.
*
Stal ses mým soudcem
láskou jsem se provinila?
samota se mi stala celou
a smutek dělá bachaře.
Autor Erion Fate, 21.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, MiaaWei, Radiii, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ten soud znám... Kdy už nemůžu nic dokazovat. Pěkně napsané

21.09.2007 22:13:00 | d---

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí