Útěk

Útěk

Anotace: Hledání řešení problému v "nočním životě".

V ponurném svitu podzimního slunce,
v blátě, dešti a mlze,
ten pocit dna děravého hrnce,
když samota se dere mnou skrze.

Jen noční světlo na konci tunelu,
jenž plnými doušky hltám
a díky němuž na samotu ni vzpomenu,
náramně do rytmu hraje mým notám.

Však stud co ráno přichází,
hlodajíc svědomí hříšníka,
kůl dřevěný do srdce zaráží
a trestá ze všeho nejvíc mě, viníka.
Autor Alvin Duncen, 21.09.2007
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Agnees
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně hezká

24.09.2007 10:41:00 | Nemůžu zapomenout

Pěkné moc :-)

21.09.2007 20:10:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí