Která...?

Která...?

Anotace: Nechť verše se ptají...

Která z těhle básní,
která bude ona,
píšu slova plná vášní,
jenž mi pošle luna!

Která zalije Tvé srdce,
která oslní tvůj zrak?
Stačilo by krátce,
co mihne se tu mrak.

Která už to bude,
po které slzu uroníš,
a pak ke mně půjdeš
a svou chůzí zavoníš.

Která pošle Ti můj hlas?
Která zavane můj cit?
S kterou pozastavím čas?
Po které se budu mít?

Kéž touhle všechno začalo by,
kéž tímto řádkem naposled sem sám,
pak můžem kráčet spolu zahradami,
plynou slova...lásko rád Tě mám...
Autor Alvin Duncen, 22.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí