Odloučení

Odloučení

Anotace: Přítelkyně se chystá přestěhovat o 200km ode mě...

Je klenotem,
je perlou v moři,
je jednou růží v sadu kopretin,
je Zemí v Mléčné dráze,
je slůvkem pravdy v ústech lháře!

Je královnou ve včelím úlu,
jak může vlastně krása nosit smůlu.?

Plodí úspěch, dává štěstí, nosí slávu,
bere lásku, štěstí z pěstí, ničí hlavu.

Je životem,
je pihou krásy,
je zlatou číší v sadě porcelánu,
je jedním sluncem na obloze,
je mocný boháč na povoze.

Je královnou ve včelím úlu,
jak může vlastně krása nosit smůlu...?

Pro Tebe je východem slunce,
je Tvou vysněnou nadějí,
dřěvěným kůlem do mého srdce,
jediného štěstí koncem.

Ač jí to sluší a ač je vskutku nádherná,
jednou zcela zničí mou duši....PRAHA MIZERNÁ!!!
Autor Alvin Duncen, 22.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí