Petit

Petit

Anotace: ...smsková....

Já píšu Ti jen tak bezdůvodně,
vlastně nemám problém k řešení,
prostě jen tak bezprizorně,
protože v mém myšlení,
krom Tebe už místa není.

Možná chci jen,abys věděla,
že si pro mě jak sama voda,
bez níž se žít také nedá,
že jen ty máš důležitost vzduchu,
že jen s Tebou cítím vzruchu,
že jen Tebe prostě miluju,
že Ti celé srdce daruju.

Když sem s Tebou doufám v nekonečno,
když bez Tebe v urychlení času...
Autor Alvin Duncen, 23.09.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhernááá.......takovou básničku bych chtěla dostat!!!

20.12.2008 13:26:00 | Anye

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí