Vzpomínky Díků

Vzpomínky Díků

Anotace: tahle byla taky psána na začátku září.Je to asi jen takové malé ohlédnutí za jedním moc pěkným vztahem...

vzpomínám na krásu života bez hněvu
vzpomínám jak jednou přišel si na něhu
jak písničku Krylovu jen pro mne si hrál
vzpomínám jak jednou o mne ses bál
vzpomínám jak tenkrát jen pro nás hráli
a my dva potmě na sebe se smáli
děkuji za ty dny lásky a víry
co lépe než sprinter uběhnou míli
děkuji za čaje sypané bez medu
děkuji za vodu s cukrem a bez ledu
děkuji za ten rok plný radostí
který však přinesl také tak starosti
děkuji že se mnou si tu byl
a alespoň jedenkrát
si mne na ústa políbil
Autor galadriela, 25.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neznám Tě ,ale moc se mi líbí tento tvůj styl.
A báseň celkově je krásná,upřimná,prožitá.
Velmi se Ti zdařila.

28.09.2007 07:07:00 | s.e.n

děkuji za komentík a % a to, žes na sebe upozornila, tahle báseň je moc pěkná, ale dnes už je zítra, takže pozdě ..., však na čtení Tvých dalších dílek si v týdnu určitě najdu čas...

28.09.2007 00:33:00 | ni.va

Já děkuju...

26.09.2007 15:42:00 | Dimi

:o)

26.09.2007 11:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí