Modrá

Modrá

Anotace: Já prostě veselejc psát neumím...

Modrá jak nebe,
modrá jak mrak,
chci jen a jen tebe,
tak jako tak..

Po nebi pták letí,
nese ti mé psaní,
o tom co k tobě cítím
a co sama ti říct neumím.

Snad někdy řeknu ti,
co je mé prokletí,
zatím tě budu potají
hluboce a bezmezně milovati.
Autor SlyDog, 26.09.2007
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí