Začátek konce

Začátek konce

Anotace: Je to o bolesti z roschodu s člověkem, kterého jsem milovala.

Hruď mi poklesá nahorů a dolů,
počítám dny kdy byly jsme spolu.
Počítám chvíle co jsem bez Tebe,
sčítám je tajně jen tak pro sebe.

Je mi tak ouzko teď když to vím,
s největší tyjátrou se popravím.
Je mi až do breku mám chuť se zabít,
až budu v pokleku půjdu Ti nalít.

Čiré té sklenky plněné krví,
Tvá je to vina,kdo mi odpoví.
Proč jsi mi lhala, srdce zlomila,
a teď nechápeš proč jsem se zlobila?
Autor Psychodepka, 26.09.2007
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: F.i.L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na 20 let mi to připadá nevyzrálé, připomíná mi to moje básničky z patnácti, šestnácti...

03.10.2007 18:01:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí