Miláček

Miláček

Anotace: odjíždí

Můj milý odjíždí,
odjíždí do ciziny,
mne tady nechává,
odjíždí za jinými.

Dvě velké lásky tam má.

Jednou je moře
s krásnými plážemi,
tou druhou slunce
zářící nad nimi.

S těmi dvěmi, já to vím,
srovnávat se nemíním.
Ani po kolena jim nesahám,
až si je užije, vrátí se k nám.
Autor takova, 23.05.2005
Přečteno 715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí