Ticho

Ticho

Anotace: myslím,že i těch pár veršů skrývá pravdu

Jak láska která nekončí.
Jak hádka...Po ní pláč
Dvě duše se zase nesloučí...
Asi vím,co je láska zač!

Láska je chemie,
já už v ní nevěřím.
tak sklapni ty deb*le,
se slzama v očích běžím ke dveřím....

Dveře co lakají,
do tmy přesladký
Nevím,jak se rozhodnout,
se slzou na kraji..

Opustit,litovat,jak mám dál žít?!
moje city byly jak dým....
Kluci prostě potřebují králové být...
A já jim naletěla,já to už vím!
Autor Tessi, 29.09.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám palec k nebi....
Pěkné...,ale s něčím bych nesouhlasil,ale asi proto, že jsem chlap.... :-)

29.09.2007 19:24:00 | Lumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí