S hrdostí

S hrdostí

Anotace: "K"

Kdo má z vás, to tušení,
jak nabývá bušení,
srdce když je v ohrožení,
před totálním rozložením.

Když z kočička dravá šelma,
k promněně je donucena.
A místo hravě – něžného třetí,
byla vystavena donucení..

Drápky vystrčit..

Přítulnost se vytratila,
a s drápy víc ne vražebnýma,
stojím hrdě bez váhání,
k totálnímu napadení.

Toho, kdo ji ohrožovat chce..

S nezájmem budu pozorovat,
jak jiná chce a bude bojovat,
o to co střežím si lví silou,
to srdce a tvář víc než milou..

však on to ví ..

A tak vyzývám vás drahé lvice,
aby respektovali jste hranice.
Jinak za své drápy, zuby neručím,
a k RESPEKTU vás ráda naučím..

Nebudu se jen tak dívat,
jak štěstí sprostě umíte brát.
S hrdostí lvice na rtech umírat,
že uměla jsem mít, snad jako on "rád"..
Autor Analisieren, 30.09.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta zní bojovně a odhodlaně ... :-) raději se budu drže stranou abych také jednu packou neschytal... :-)

01.10.2007 08:47:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí