Předčasný podzim

Předčasný podzim

Anotace: ...Teď už jen stačí najít tu správnou skládku....jak prosté, že?

V odpoledni předčasného podzimu
když vítr skláněl déšť,
se dvě horká těla mezi vzlyky
milovala…

Srdce zavěšené na provázku za oknem
křičelo na poplach
a spalovalo milence touhou
je rozdělit.

Přísný pohled pána z obrazu
upřeně zíral na nahou dívku
na protější zdi, která stydlivě pozorovala
vášnivý pár na podlaze.

Srdce se rozpuklo,
srdce z pálené tmavé hlíny
se rozpuklo, když dívka vykřikla
z posledních sil slastí…

Střepy ze srdce spadly na chodník před domem,
za svítání je sklidil metař
a rozbité kousky zapadaly sněhem
na veřejné skládce…
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle nemá chybu...

03.10.2007 18:38:00 | Dimi

Taky souhlasím, protože co jiného říct

30.09.2007 21:47:00 | confused.princess

Nezbývá než souhlasit s Motýlkem...:)

30.09.2007 16:30:00 | Zuz.

To je strašně hezky napsaná báseň a taková silná..moc hezká moc.... :-)

30.09.2007 14:47:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí