Rozloučení

Rozloučení

Anotace: "K"

Cesta byla víc než krásná,
i když s drobnými opravami.
Slova, chvíle víc než vzácená,
a milovat jsem mohla doopravdy.

Však nepřítel stál mezi námi,
s kterým bojovat jsem nemohla.
A teď, čekající před branami,
chvilkovým časem jsem pohrdla.

Tvé oči pomněnek již nejsou mé,
tvůj sladký hlas též.
Již není to ruka má, co s Tebou putuje,
však ráda stále Tě mám, tomu věř.

Kapesník přítelem se stal
a vzpomínky tiší bolest.
Jak rychle čas „nás“ vzal,
ježiš, tohle nedá se unést.

Snad nejsem hodna Tvého já,
snad jsem hodně chybovala.
Na duši zůstávají slova Tvá,
a vědění, že jsem Tě milovala.

Vyhledávat již Tě nebudu,
i když bych víc než chtěla.
Snad v mysli Tvé chvilku ještě pobudu,
nechci abych na Tě zapomněla.

Tak poslední verš, poslední sloka.
Poslední veřejné vyznání.
Promiň, že láskou byla jsem hloupá,
že bolest k slzám mě dohání..

Věřila jsem v Tebe v sebe v nás,
však s Tebou to bylo jinačí.
Snad, rád mě ještě trochu máš,
a odpusť, už síly vážně mi nestačí ..

Miluji Tě ...
Autor Analisieren, 01.10.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Věř v to, že někdo tě má rád
a že čas všechno vyřeší,
kdo staví si nedobytný hrad,
jednou uvítá tvé přístřeší.
Nechat ho jít, já vím to bolí,
však někdy není jiná možnost
než snít a nešetřit solí.

Také mám rád holku, co mě opustila. Mám ji rád, proto jaká je a i když nikdy nebudem spolu, přeji ji v životě to nej, protože ona si to zaslouží. Docela mi pomáhá, myslet jen na to hezké a pak? Ztratili jsme k sobě cestu... Naděje tu stále je na cokoliv.
Je to těžké, já vím. Tvé básni dost rozumím a líbí se mi.

01.10.2007 22:07:00 | d---

Fakt úžasný =)

01.10.2007 17:16:00 | Game

...bolavé

01.10.2007 09:53:00 | Žqáry

... ... ...

01.10.2007 09:43:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí