Představy

Představy

Anotace: Tohle se asi nikdy nesplní...

Je to láska,
nebo jenom kamarádský cit?
Toť otázka.
Pořád tomu nemůžu uvěřit.

Přemýšlím nad tím,
co k tobě cítím,
ale zatím sama v sobě,
tápu slepě a píšu tobě.

Máš od mého srdce klíč,
nenech mě odejít pryč.
Možná je to chyba velká,
ale třeba nás i štěstí čeká.

Zavážem si oči páskou,
půjdem spolu na procházku.
Lesem, co jméno láska má,
bez trní, jen s jahodama.

Dojdeme až k jezírku,
kde zrcadlí se hvězda jasná.
Budeme si na blízku,
a hledět do vzduchoprázdna.

Sedneme si na jelena,
co odveze nás do neznáma,
tam, kde jen dva smíme,
láska, něha. Uvidíme

Jen pro naši potěchu,
lehneme si do mechu.
Ten co je jak hedvábí,
na duši to pohladí.

Do očí se budem dívat,
kolem jenom tma.
Chtěla bych tě tak moc líbat,
Až podlomí se kolena.
Autor SlyDog, 01.10.2007
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí