Prokletí bláznosvství

Prokletí bláznosvství

Anotace: o nás bláznech

V relativní prázdnotě
na křídlech typu zapomění
ve hranaté závorce
se mi vrací pocit provinění.

Ve hvězdách čtu si potají
v románu beztíže
útulné malé království
je mé svědomí.

Prokletí bláznovství
prokletí jako upomínku
na dobu minulou
ukrytou ve vzpomínku,
prokletí bláznovství
prokletí za výčitku
za cenu nemalou
vyřčenou v rytmu nářků
Prokletí!

V relativní práznotě
ve skvrnách tajných pokušení
v duševní nahotě

král slabomyslných
Autor Bušík, 01.10.2007
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Kaaťa, Jiřina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

02.10.2007 18:21:00 | Kaaťa

Dnes první, která mě opravdu zaujala :)

01.10.2007 21:03:00 | Severka

Hezká,pěkně se čte...líbí:-)

01.10.2007 20:48:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí