Oh my God!

Oh my God!

Anotace: (2.2.2007) tak trošku ironické dílko, v tu dobu sem byla zamilovaná, avšak nikdo neměl rád mě

Jsem v rozpacích, nevím, co mám dělat,
ten mě má rád a ten zas nerad.
Kdo se v nich má vyznat však?

Jsem mimo, jsem jak cizinka,
ve svém vlastním těle,
nepomůže žádná bylinka.
Vůbec nevím, co se děje.

Rozhodnout se mezi všemi,
komu přednost dáti mám?
Snažím se držet nohama na zemi,
přemýšlím, komu své srdce dám.
Autor B.a.r.b.a.r, 02.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to tak bývá...

25.11.2007 14:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí