proc?

proc?

Anotace: proc?

PROC?

Proč my dva jsme se setkaly,
a tolik si toho nalhaly?

Proč my dva jsme spolu chodily
a pořád jsme se tolik milovaly?

Na všechny otazky se ptám, proč?
Oč vám klukům jde,oč?

Proč se už nemilujeme?
Proč a vůbec chceš mě?

Já tě chci,
to je jasný,
ale ty?

Chceš mě? ptám se tě po stokráté...

MILUJI TĚ
Autor , 05.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí