Double

Double

Anotace: no, co bych tak o tom řekla...pokud je někdo ve stejné situaci jako já, pochopí to...

Obláček kouře
jen balkón
a v srdci bouře
Proč
zrádkyně se ve smyslu topí
ne, to ne
Mrcha, a ty přece mají štěstí
Tak proč
rozpolcenost těla i duše
Sex který naplňuje vše
kde je prázdno
Touha
to slovo tak krásné s dvojhláskou
být bez ní nejde, ale s láskou...
Těžké je bytí podzimních dní
když to máš v sobě
sotva se rozední
Autor Margaritta Nunwier, 05.10.2007
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, mrchám to vychází...
ten konec se mi líbí nejvíc

21.10.2007 12:10:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí