Kočičí oči...

Kočičí oči...

Anotace: bohužel až příliš reálné...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Suším vlasy nad krbem,
je to marné,
nikdy spolu nebudem,
kéž by to bylo snadné.

Známe se tak krátce
a přesto vím,
že Tvé rty chutnají sladce
a to zvětšuje můj splín.

Jen měsíc dlouhá
naše známost jest,
každým dnem zvětšuje se má touha
a z lásky zpět není cest.

Jsem rozpornými city zaplavena,
láska mění se v zlost,
jsem žárem k Tobě unavena
a když Tě vidím, mé oči svítí,
jako oči kočky,
co čeká na kost...
Autor Arleen.D, 05.10.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí