Lovec a šelma III

Lovec a šelma III

Anotace: Byla by mrtvá, nebýt kočka, ještě jich má šest, to si ještě počká...

Sbírka: Lovec a šelma

Tomu nešlo se vyhnout,
jednou muselo to nastat,
šelma a lovec navzájem,
museli se zblízka potkat.

Sebevědomá kočičí šelma
pohyb lovce sledovala z houští,
v mysli jeho soustředěný pohled,
jak do líčení pastí se pouští.

Chyběla jí jeho přítomnost,
to když schován léčky chystal,
potřebovala cítit jeho pach,
pak správný pocit vzrušení nastal.

Dávka adrenalinu a po krvi touha,
její spánek pryč odháněla,
možná únava způsobila,
že její pozornost polevila.

Chvilka nepozornosti, past sklapla,
tělem projela úporná bolest,
měla pocit, že snad umře,
když v křoví ozval se listí šelest.

Že kůži nedá mu zadarmo,
věděla v okamžiku,
všechnu sílu soustředila do trhu,
s krvavou packou zmizela v mžiku.

Ve svém úkrytu si ránu líže,
tuhle svou chybu určitě napraví,
nechá ho s pocitem vítěze,
pak srazit mu vaz se vypraví...
Autor Lorraine, 05.10.2007
Přečteno 501x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, čertíček, Čarokrásná dívka od vedle, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato dramatická báseň má sílu.
Až mě zamrazilo,nebyla jsem na ni po těch
něžných připravena.
Jo,je to fakt život.

09.10.2007 08:01:00 | s.e.n

***o.))

06.10.2007 00:40:00 | carodejka

Ta šelma má sílu a je na úrovni...

06.10.2007 00:33:00 | Bíša

To byla hodně mizerná past. Některé zvíře si ukousne tlapu, aby se dostalo na svobodu.

06.10.2007 00:24:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí