Od srdíčka

Od srdíčka

Anotace: Tohle je moje nejrychleji napsaná báseň...když má člověk o čem a komu psát...

Mám tě hodně ráda,
a nejen jako kamaráda.
Můj rozum zápasí se srdcem,
doufám, že ten boj vyhrajem.
Ted jsem zase já ta,
co jiné trápím.
Nedělám to vůbec ráda,
Ale možná přátele ztratím.
Miluji tě,
nemůžu ještě říct.
Však prosím tě,
nenech mě odejít pryč.
Dobrou noc
a dobré ráno,
snad neruším,
aby se ti dobře spalo.:-*
Autor SlyDog, 10.10.2007
Přečteno 832x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí