Nenávist

Nenávist

Anotace: - jak tenka je hranice mezi laskou a nenavisti?

Nenávidim Tě, za to jaký jsi

Nenávidim Tě, za to, že nemáš city

Nenávidím Tě, za to co jsi

Nenávidím Tě, za to, co jsi mi udělal

Nenávidím Tě, za to, že jí ubližuješ

Nenávidím Tě, za to, že jsem se změnila

Nenávidím Tě, za to, že te znám

Nenávidím Tě, za to, že jsem tě milovala

Nenávidím Tě, za to, že tě miluju

Nenávidím Tě, za to jak se směješ

Nenávidím Tě za to že mě nemilujes...
Autor PrincessOfTheNight, 11.10.2007
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Stoneman, embryo v hlave, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno tohle je normální... bohudík/bohužel?

27.10.2007 01:26:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí