Zase sám

Zase sám

Anotace: Byla to moje chyba

Ahoj, promiň, ale nemohl jsem jinak,
nechci Tě trápit,
chtěl jsem být Tvůj kamarád,
ne na dobro Tě ztratit!

Byla to moje chyba,
zase jsem sám,
jenže Ty´s byla najednou jiná,
teď do hloubin světa se propadám.

Jsem někde mezi peklem a zemí,
v nicotě světa,
kde teplo ani zima není
jen zatraceno, nic víc.

Zase jsem sám,
pořád se ptám,
proč? Rád tě stále mám,
vpomínám,
zase znova, prokletý,
osud? navěky sám...
Autor volatilis®, 13.10.2007
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Mbonita, Andee, Monikaaaaaaaaaaaa, kavec, niky x), Romana Šamanka Ladyloba, už ne pernikova princezna, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je tto upřímné..a takové psaní má být,to hodnotím velmi kladně

13.01.2009 09:13:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí