Sen o Elain

Sen o Elain

Anotace: Sny rytíře o dívence Elain s modrýma očima, kterou poznal ještě jako dítě

Krásná jako letní den
Taková je Elain jen
Žádná jiná není jako ona
Krásná Elain snová

Jednou snad potkám ji
Ale do té doby si nechám zdát sny
Ona je můj osud, to vím
Proč zatím o ní jen sním

Asi proto, že jsem jen chudý rytíř
Proto dávám sny o Elain na pranýř
Chybí mi modré rozesmáté oči její
Ty krásné oči se na mne smějí

Elain je již dospělá a jen má
Na ta má přitiskne ústa svá
Pak už nikdy ji neopustím
Službě králi mně on sám zprostí
Autor Santinan Black, 14.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, s.e.n, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička je hezká,romantická a melodická. Líbí se mi.

14.10.2007 17:56:00 | s.e.n

...je super

14.10.2007 17:17:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí