Andělova oranžová zář

Andělova oranžová zář

Anotace: "K" - nazev pochopi jen ten, komu je basen urcena :)

On a ona, dva a přesto každý sám,
bojujíc spolu a přec proti sobě.
Slovem tvrdící: „Ano, jeho, ji já znám!“
nejistě, protínaj se v dnešní době ..

Ti dva ..

Ona tady a on tam,
bez zbytečných slov a snů,
přesto neznaj slovo „sám“.
A slova, kradou si drze z rtů..

Konkurenti ..

Ona bičem hladí a on přetvářkou,
jistý si každý z nich vlastní narážkou.
Jdou spolu, druhém v srdci nesoucí,
v očích druhého jasně tonoucí..

Nepřiznají si to..

Ona a on dva věční ryvalové,
složí zbraně těsně po Té,
když únava přemůže chuť vítězství,
a oba s vlastní hloupostí..

Do náruče nepřítele padnou ..

A slovy bez obav se utěšujou,
žijí .. ona a on, vlastní hrou,
někdy krátkou nebo zdlouhavou,
žijí život sami v světě dvou..

Odpírají si ..

Snad hranice je příliš těžká,
překročit ji, snad zde vládne strach,
že vše přemění se v náhlý prach,
po příznání ..

Že oba cítí víc ..
Autor Analisieren, 15.10.2007
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Paradox, Romana Šamanka Ladyloba, xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad spadnou ze zadních na všechny čtyři :)

17.10.2007 13:06:00 | Analisieren

jejda:)).. No co byste jim poradili? co? teď jste krátcí!!

16.10.2007 17:42:00 | Katarina Ptolemaios

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí