Snad už mi uvěříš

Snad už mi uvěříš

Anotace: Snad se vám to bude líbit. A tomu klukovi,kterému to pošlu taky...

Dny,kdy nejsme spolu,
jsou nekonečné.
Hodiny, kdy se vidíme,
jako by nebyly.

Celé dny čekám,
na ten krásný okamžik,
kdy dívat se ti zblízka,
do očí smím.

Nenávidím a miluji
tu krásnou chvíli,
kdy loučit se mám.
Uvidím tě zas?

Strašně se bavíš,
když se červenám.
Visíš na mě pohledem.
Jsem tak nervózní.

Znejistím,
když jsi nebezpečně blízko.
Zároveň chci,
aby to tak bylo napořád.

Bez tebe,
nemám náladu se smát,
Pro tebe,
budu se smát napořád.

Máš hlavu v oblacích,
já spěchám rychle za tebou.
Než se sny vytratí,
a spadnem na zem tvrdou.
Autor SlyDog, 15.10.2007
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí