Pod Tvými křídly

Pod Tvými křídly

Anotace: :)

Z Tvých úst saju rosu živou,
horkou, ale stále chtivou.
Vlasy něžně vznešené se vznáší,
chvíli na krku, chvíli v tváři,
jak listy v kalendáři.

Z Tvých očí dá se číst,
kolik znám Tvých tajných míst,
kde ještě mohu hledat, hladit,
s Tvým tělem si lačně randit,
až se budeš hambit.

Doteky se v chmíří mění,
když můžu být chvíli jemný
a na krátký čas být Tvým svůdcem,
ďáblem, andělem i tvůrcem,
rozkoši strůjcem.

Jsem jen jeden blázen z mnoha,
co v Tvém objetí ztrácí slova,
milovat chci Tě zas a znova,
Lásko něžná moje snová,
snad mě pod svá křídla schováš.
Autor Ďábel sám, 15.10.2007
Přečteno 595x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..krásně si to rozehrál :)

16.10.2007 08:26:00 | Jiparo

:-))..určitě schová..

15.10.2007 20:39:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí