pro TEBE

pro TEBE

Anotace: chci věřit že věříš...

snad mám jen strach
tak proto pláču
to jen anděl křídly mách
a já zas do tý hloubky skáču

co takhle ozvat se
že dnešek něco znamenal
co třeba smska
žes mi kus srdce daroval

bože

snad teď trápím se zbytečně
a ty na mě třeba myslíš
třeba mě máš rád
tak prosim mou prosbu vyslyš

myslel jsi si
že tě nemůže nikdo milovat
jo ten pocit dobře znám
nechtěl jsi si jen vzdušný zámky malovat

jenže..

pak jsem prišla já
a chtěla tě mít ráda
být ta co tě v srdci má
a nikdy ti neuklázat záda

snad dnes ti krásně bylo
a jako mě se ti srdce rozbušilo

už na světě mám jen jedno přání
abys poznal lásku mojí
co se k tobě vždycky vrátí
a srdce tvoje at už se nebojí
Autor BlackAngel, 15.10.2007
Přečteno 830x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, china white, forget-me-not, fijalka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí