Sen

Sen

Anotace: Sním o větách, které chtěl bych jednou slyšet

Kráčím ulicí,
kde lampy přestávají svítit,
snad přestanu se již v životě mýlit.
Sním o větách,
které chtěl bych jednou slyšet,
být jen kousek výš,
ať mohu lépe shlížet.
Shlížet na svět,
jenž umí nejen smutek dát.
Chci vlastní sen jen žít,
co umí tváři úsměv vykreslit a srdce štěstím naplnit.
Ne, nechci to vzdát,
musím se životem těžkou hru hrát.
Ač nesvítí mi lampy stále,
jdu dál, snad světlo opět vzplane.
Autor Dreamer, 16.10.2007
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzplane, jen musíš věřit...

16.10.2007 15:52:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí