zániky

zániky

Anotace: ...

jsem levandulová
ale ne tvoje ani svoje
snad ničí
a to mě ničí
když svádím kruté boje
s větrnými mlýny

jsem nahá
jen ne před tebou ani před sebou
snad jen před nikým
a to jsou zániky
slova jež na duši zebou
bez hlasu vysloveny
Autor En, 16.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez hlasu vysloveny *in love* (**) oooou

11.11.2007 19:53:00 | embryo v hlave

Tyhle pocity znám...jako když miluješ bez lásky, směješ se bez úsměvu...*

07.11.2007 15:17:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí