Svítáš

Svítáš

Anotace: .

Víš
že
když mi svítáš
nad kopci vanilkové zmrzliny
když taješ
a
tečeš
mi po šíji

teču s Tebou.

Víš
že
když se stmíváš
pod svícny mých těžkých vin
když pršíš
a
hasneš

hasnu s Tebou.

Proto Tě prosím
lásko
i když jsme nějací
i když
se bolíme
pod svícny s vanilkou

zůstaň nám ještě svítat

alespoň na chvíli

nenech nás vyhasnout.
Autor Weichtier, 18.10.2007
Přečteno 533x
Tipy 10
Poslední tipující: Javavia, slečna Nefertiti, Romana Šamanka Ladyloba, Temeraire, medojed
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí