Nevím...

Nevím...

Anotace: prosím o přečtení a snad i o radu...

Mám strach a nevím co s tím,
nechci být sama ale bojím se být s ním!
S tím co tak šťastná byla jsem,
teď ale nevím jestli s pravým jsem!
Nebyl pouze první?

Tolik snů a tolik přání bylo ve mě,
ale už to nejspíš všechno vyprchalo...
Kde to všechno je? Zbylo ještě něco pro mě?
to co by snad můj život zase rozveselilo...

Mám strach, ale čeho se skutečně bojím?
Jeho, jeho citů? Nebo sama sebe a citů pouze svých?
Chci konec nebo nový začátek? O co stojím?
Nevim...jsem v koncích
...a nevím kudy vede cesta ven!
Autor Angel111, 18.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju

18.10.2007 19:58:00 | Angel111

Chce to čas, uvidíš za nějakou tu dobu uvidíš, kudy jít. Hodně štěstí :-)

18.10.2007 19:50:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí