Tvé...

Tvé...

Anotace: snad se povedla

Tvé krásné oči,
do dáli září.
Tvůj něžný pohled
mé srdce vždy rozbuší.
Tvůj sladký úsměv,
mě jak měsíční zář oslní.
Tvé hebké rty,
když mě políbí
se mnou se celý svět roztočí.
Jen když tě vidím,
mé nohy se podlomí
avšak tvé silné ruce mě zachytí
a snad už nikdy nepustí.
Autor havlza, 18.10.2007
Přečteno 561x
Tipy 1
Poslední tipující: David.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí