Otevři oči

Otevři oči

Anotace: další do sbírky...je to všechno tak hrozně těžký :(

Kráčíš cestou z mlhy
na očích slepecké brýle
vidíš pestré barvy duhy
světlo je sněžně bílé

Cítím se ztracená
nevím kudy se dát
říkáš,že jsem zvrácená
nesmíš se mě tolik bát

Každý má někdy strach
z lidí nebo ze tmy
na srdce usedá prach
počkáme až se setmí

Sundám ti temná skla
z očí pomněnkových
už víš,že nejsem zlá
nechám své rty na tvých
Autor Zirka, 18.10.2007
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Like

26.12.2013 17:06:46 | Plato

I já mám občas strach
Z lidí, a nebo ze tmy
Však prosby mé jsou hrách
Na zdi, když den se setmí
Však až polibek budu moct dát
Já přestanu se noci bát!

19.10.2007 06:50:00 | Bůchví...

už vím :-)

19.10.2007 01:13:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí