Pouto

Pouto

Anotace: Buď stále se mnou

Jsme navzdy spojeni silným poutem.

Jako měsíc neustále kroužím kolem Tebe,
jenž svou krásou přitahuješ mě.
Mé sny jsou jen o Tobě.
Můj zivot chtěl bych Ti věnovat.
Když zavřu oči, vidím Tvou tvář,
slyším Tvůj hlas.
Jak moc chěl bych vidět Tvou tvář,
slyšet Tvůj hlas.
Autor evelinamama, 19.10.2007
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí