Andílek s růžkama a bez křidýlek

Andílek s růžkama a bez křidýlek

Anotace: To mi zase jednou udělal můj přítel radost. Děkuji Milane

Zdravím svého andílka,
který ztratil křidýlka.
Růžky mu však zůstaly
a do mrňouska trkaly.
Moc se těším na Pondělí,
kdy se andílek ke mně přitulí.
Andílka mám strašně rád,
chtěl bych si s ním nyní hrát.
Autor weruška, 19.10.2007
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí