O ní

O ní

Anotace: ...

Chci
Abys zůstala čistá
Na dřevěný rám
Bílé plátno napínám
Beru štětec
A míchám
Čistotu tvých slov

Bílou šmouhu
Štětcem maluju
V paletě mých snů
Roztírám žlutou a rudou
Tvých rtů

Míchám
Abys zůstala čistá
S bílou tvé rty
V růžových skicách maluji
Jsi něžná
A hoříš

Srdce smíchám se slovy
Jsou žlutá,
Sluneční
K růžovým plochám přimaluji
Oranžovou
Tebe
Oheň mých tahů

A konečně rudou
Když mi rezonuješ mezi rty
A třísníš celou zem

Tvou tíhu
Snad unesem

...
Autor Andee, 19.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí