T o u h a

T o u h a

Anotace: když něco chceme,asi pouta roztrhneme ..........

..chtěla jsem za ruce tě vzít
tvou tvář do dlaní uchopit
přitisknout si tvoje čelo
a zašeptat tajemství
až by srdce oněmělo
stejně už to samo ví
obejmout tě, v sobě pohltit
jak jen čas zastavit?
Tak rychle spěchal večerem
osud nečekal, až si víc naberem
jedno dvě bliknutí
ztratil ses vzápětí
a se mnou jen touha němá
zůstala tak - a to se nemá
................
chybíš mi.
Autor Verena, 19.10.2007
Přečteno 719x
Tipy 8
Poslední tipující: Actafool, Raduzk, Bíša, mamina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Občas někdo někomu chybí, tak to na světě bývá. Moc hezká báseň.

19.10.2007 21:39:00 | Raduzk

Krásná báseň!

19.10.2007 20:51:00 | Bíša

krásná a jako bys mi to četla z duše ...

19.10.2007 20:18:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí