Zahlédla jsem ho v davu.

Zahlédla jsem ho v davu.

Anotace: Někdy je lepší nemyslet, coby kdyby a prostě jednat a zjistit, co a jak.

Myslím naň myslím, nic jiného nejde,
tak čekám že zítra, to snad už přejde.
Myslím naň myslím, je prostě všude,
co stím mám dělat, ptám se, osude?

Hledám já hledám, co ztratím s ním na vždy,
na které z mých ctností se dopustí vraždy.
Hledám já hledám, jak vypadat budu,
až na mých tvářích bude známka studu.

Nevím ach nevím, jakou zaplatím cenu,
když on bude za muže a já za ženu.
Nevím ach nevím, zdali to bude pěkné,
nebo zda až mě uvidí, jen se mě lekne.

Bojím se bojím, že nepřijde spátky,
nebo že mě bude chtít jen na splátky.
Bojím se bojím, že nemluvil o tom,
kde budem pak a co přijde po tom.

Nedám ne nedám, na pospas se činu,
určitě má někde jinou dívčinu.
Nedám ne nedám, najevo znát lásku,
půjde-li kolem nevydám ni hlásku.

Mám zas mám, zpátky svou minulou hrdost,
svým zvrhlým choutkám já řeknu "A dost!"
Mám zas mám, přeci vládu nad svým tělem,
jen v duši mi hlodá, co kdyby byl jen přítelem?
Autor jen.kluk, 21.10.2007
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiřina, Romana Šamanka Ladyloba, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí