Jsi z pekla krásná

Jsi z pekla krásná

Anotace: Krása není všechno...

Jsi z pekla krásná,
co oblečeš, to ti sluší.
Škoda tak božského těla,
pro tak hříšnou duši.

Jsi z pekla krásná
a víš, že nejsi smělá.
V očích máš oheň,
já vím, co bys chtěla.

Jsi z pekla krásná,
nejde to vzít zpět.
Za chvilku hnusu,
rychlyprachy.cz

Jsi z pekla krásná
a víš naprosto jistě.
Že i když nejsi šťastná,
peníze jsou až na prvním místě.
Autor Sigurd II., 22.10.2007
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Radushka, ejwo, Ahimsa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No konečně, už mi něco novýho od tebe chybělo...
jo rychlýprachy.cz :-))
jinak se mi to moc líbí..jsi stejně šikula..

06.11.2007 16:27:00 | Radushka

máš pravdu krása není všechno a ještě tak jí využívat pro vydělávání peněz - to je opravdu hnus. Měj se

22.10.2007 19:25:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí