Lásko, udělala jsem chybu, a nevím proč

Lásko, udělala jsem chybu, a nevím proč

Anotace: ...

Včerejšek začal tak moc krásně, ráno jsem se vzbudila ve Tvém náručí
Všechno, co jsme potřebovali jsme si konečně urovnali, vysvětlili co se zamotalo
Tak proč to všechno ničím?

Nevím, co se stalo, nevím, co Ti říct...
Nevím, jak vysvětlit, co se zamotalo
A už vůbec nevím, proč jsem to dovolila
Možná je to takové to věčné kdyby
Možná jenom zkouším svoje chyby
Možná jen nevím, jaké je být bez Tebe
Možná jen chci být chvíli od Tebe...

Netrhám zakázané ovoce ze stromů
Nepatří mi, nesluší se to
A přece jsem udělala chybu
Není mi dobře ze mě samé
Nechci se vidět v zrcadle
Snažím se pochopit, co mě k tomu vedlo
Jenže odpověď nemám...

Nevím, co se teď stane
Nevím, zda mi odpustíš
Nevím, jak Ti vysvětlit, co se stalo a proč,
Já jen vím, že o Tebe nechci nikdy přijít.

Odpusť mi lásko, slabou chvíli
Odpusť mi snůšku rozmarů
Na malou chvíli moje city zabloudily
A zavítaly někam do stanů

Jsi moje všechno, jsi celým mým světem...
Proto Tě prosím, odpusť mi...
Autor forget-me-not, 22.10.2007
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: face to face, David., Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí