Studené kapky

Studené kapky

Anotace: ...

Studené kapky

Studené kapičky se ve větru zmítají,
oknem se na mě smutňounce dívají.
Vykreslí obraz třpytivých perliček,
z magickou hudbou mystických harfiček.
Tančí si v souznění něžných milenců,
v opojné vášni spletených prstenců.
V dojemné touze k sobě se zbíhají,
do říše snů za mnou se vydají.
Nastavím svou křehkou dlaň a nechám si naň,
utkat jemnou pavučinku vodních řetízků,
do které všeptám až tebe budu mít na blízku,
v záplavě větru a deště,
že tebe chci milovat stále pořád a ještě.
Autor Milásek, 23.10.2007
Přečteno 485x
Tipy 8
Poslední tipující: Monsignore, Bíša, Tomassi, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...

28.12.2007 22:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí