...My dva...

...My dva...

Anotace: bez Tebe

My dva,
jsme se nikdy,
nikdy neměli potkat.

*ono žádné MY vlastně není*

...já a Ty...

Zničil si mě.
Uvědomuješ si to?
Pořád ses choval že to nevidíš.

*jak bys mohl*

...já bez Tebe...

Toužím si už konečně
sundat ty debilní,
růžový brýle.

*bez nich ale nic nevidím*

...já...

Slovíčko PROMIŇ
ve tvojem slovníku není.
Ani ho nehledám.

*radši*

...Ty...

Začínám se dopovat vitamíny.
Doufám že tak se zas nenakazím.
Nenávidím tuhle nemoc.

*ale asi jsem už v chronické fázi*

...Ty...
....Ty....
.....Ty.....

*ta moje zatracená hlava*
Autor Sukuba, 23.10.2007
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, niky x)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dokonalá!Myslím žes v ní vystihla jak se přesně někdy cítím i já...

27.10.2007 11:22:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí